nieuws

Prefab leidingschachten

bouwbreed

smilde ­ TECE Nederland uit Smilde levert voor de project­ en hoogbouw onder de naam TECEregister geprefabriceerde leidingschachten. Die worden in de fabriek gemonteerd, waardoor ze aan kwaliteit winnen.

Door de seriebouw ontstaat bovendien een uniforme uitvoering en een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Het gunstige gewicht van het kunststof leidingwerk vergemakkelijkt het transport in het gebouw. Door de verstelbare voeten volstaat één man voor het afstellen. Zo wordt de montagetijd en de totale installatietijd verkort. De zelfdragende stalen constructie biedt onder meer plaats aan drinkwaterleidingen met aansluitpunten en passtukken voor watermeters en circulatieleidingen voor tapwater. Te denken valt ook aan de standleiding voor het riool met diverse aansluitingen en de standleiding voor de afvoer van hemelwater. Ook cv­leidingen, (spiraal)buizen voor ventilatiesystemen en luchtverwarming vinden er net als gasleidingen en loze leidingen voor elektra­ en datakabels plaats. De fabriek test de verbindingen van elk register onder druk. Dit voorkomt lekkageproblemen tijdens de inbedrijfname en is kostenbesparend.

Reageer op dit artikel