nieuws

Omlijstend beursprogramma

bouwbreed

utrecht ­ Jaarbeurs en exposanten verzorgen zoals bij iedere editie van de Bouwbeurs een omlijstend programma van themabijeenkomsten en symposia. Het is vooral interessant voor wie zich iets dieper in een bepaald onderwerp wil verdiepen of een bouwcoryfee wel eens in levenden lijve wil zien.

Sommige deelnemers hebben zich per branche geclusterd in een paviljoen met een gezamenlijk thema. Een overzicht van de extra activiteiten:

Gedurende de hele beurs

• ­ Expositie BuitenBouwen met bouwkranen, bouwplaatsvoorzieningen en materieel. • ­ GevelTech, presentatie van 24 gevelbedrijven. Thema: Achter de gevel. Ook expositie van inzendingen van TU­studenten uit Delft en Eindhoven voor de GevelTech Innovatieprijs 2003. Locatie: hal 1.C116. • ­ Thema­expositie Hout, hal 10.

Maandag 3 februari

Beatrix Theater, Gala van de Nederlandse Bouwprijs met theaterprogramma, prijsuitreiking en afterparty. Alleen voor genodigden. Aanvang 18.30 uur.

Dinsdag 4 februari

Uitreiking iGBi/Cobouw Web Award tijdens de Cobouwborrel. Na 17.00 uur. Hal 7, stand 07B008.

Woensdag 5 en vrijdag 7 februari

Lunchsymposia ‘Aluminium in bruggen en constructies’, met onder anderen Jan Brouwer van XX Architecten. Locatie: Aluminium Innovatie Paviljoen. Deelname is gratis.

Donderdag 6 februari

• ­ Architectendag. Organisatie: de vakbladen De Architect en Detail in Architectuur en de Nederlandse BouwDocumentatie NBD. Thema: productontwikkeling. Sprekers: Harm Tilman (hoofdredacteur De Architect) en de architecten Maurice Nio, Maartje Lammens, Mels Crouwel, Ton Venhoeven en Alejandro Saero Paulo. Het programma duurt van 9.30 tot 13.30 uur. Aanmelden: Lydia de Winter (070) 3045859. • ­ Buitenexpositieterrein, steigerbouwwedstrijden van de Vereniging van Steiger­, Hoogwerk­ en Betonbekistingsbedrijven (VSB). Prijsuitreiking 16.00 uur. • ­ Congres Veilig werken op hoogte. Organisatie: Vereniging van Steiger­, Hoogwerk­ en Betonbekistingsbedrijven (VSB). • ­ Uitreiking Aluminium Prijs. Locatie: GevelTech, hal 1.C116. • ­ Congreszaal Juliana 1, informatie­bijeenkomst Go east, young Dutchman! Organisatie: Nederlands­Duitse Kamer van Koophandel. Thema: kansen en ontwikkelingen in de Duitse bouw. Aanmelden: x.vbeekum@dnhk.nl

Vrijdag 7 februari

• ­ Bekendmaking nominaties Nationale Renovatie Prijs. Locatie: stand Trespa, 01.C069. • ­ IFDays­symposium over de praktische mogelijkheden van industrieel, flexibel en demontabel bouwen.

Reageer op dit artikel