nieuws

Omdat alles anders kan

bouwbreed

Omdat alles anders kan

“Waarom met links bladeren als je rechts bent.” Deze vraag liet Cees Tadema, directeur van bouwbedrijf Tadema­Tasta niet los en hij liet de decembereditie van personeelsblad Tadema Tijding zo drukken en nieten dat de pagina met de rechterhand kan worden omgeslagen. Veel logischer, is zijn stelling. De enige reden waarom de nietjes aan de linkerkant zitten, is dat we dat zo gewend zijn, aldus de ondernemer. Weinig overtuigend voor iemand die een bedrijf opbouwde op het gegeven dat elke werkwijze zich in de praktijk moet bewijzen. Een voorbeeld is het door hem ontwikkelde bouwsysteem Tasta. Op zijn nieuwste idee dat voortspruit uit zijn levensmotto ‘dat alles anders kan’ heeft Tadema octrooi aangevraagd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels