nieuws

Misplaatst

bouwbreed

Misplaatst

Zonder inhoudelijk te willen reageren op het artikel zelf heb ik met enige verbazing kennis genomen van de gebruikte illustratie bij het artikel ‘Veel te hoge kosten bij grondsanering’ door drs. mr. J. Oostveen in Cobouw, dinsdag 7 januari 2003. Het betreft hier namelijk een foto van de sanering van de gashouders op de lokatie Westergasfabriek Amsterdam, uitgevoerd door de combinatie Markus bv/Boskalis Dolman bv. Onder verwijzing naar een tweetal eerder in Cobouw geplaatste artikelen wil ik er op wijzen dat de maatregelen die bij dit project zijn genomen, om zowel omwonenden als werknemers te beschermen en stankoverlast te voorkomen, niet kunnen worden geschaard onder de kop ‘onnodige kosten…voor niet bestaande gezondheidsrisico’s’. De gezondheidsrisico’s waren, zeker voor de betrokken werknemers, zeer reëel en derhalve de getroffen maatregelen zeker niet overbodig. Kortom, een in mijn ogen misplaatste illustratie dus.

Excuses! Red.

Reageer op dit artikel