nieuws

Dakelementen op maat

bouwbreed

Opstalan Isolerende Dak­ en Gevelsystemen toont op de Bouwbeurs zijn nieuwste product, de Dak Vlakmethode. Met deze methode worden alle dakelementen exact op maat, op logische volgorde gecodeerd en volgens een duidelijk inlegplan (met hoek­ en kilpkepers), compleet met alle toebehoren voor één totale prijs op het werk geleverd.

Omdat de methode nauwelijks werkvoorbereiding vraagt, er snel kan worden gemonteerd, weinig vakmensen nodig zijn en de uitvoering geen afval oplevert, past hij prima in het IFD­bouwen, aldus directeur K. van Opstal.

De aanmelding van een bouwproject voor de Dak Vlakmethode loopt via de dealer. De aannemer hoeft alleen maar een bouwtekening aan te leveren. Dan wordt een gedetailleerd legplan gemaakt, dat na goedkeuring in productie wordt genomen. Het uitvoeringsrisico ligt dan bij Opstalan. De aannemer heeft zo vooraf zekerheid over zijn kosten. Hij komt geen elementen tekort, er wordt niets verzaagd.

Opstalan, Oisterwijk, stand 12E124.

Reageer op dit artikel