nieuws

Bouwfonds bindt projectontwikkeling

bouwbreed

hoevelaken ­ ABN Amro­dochter Bouwfonds heeft de activiteiten op het gebied van projectontwikkeling in binnen­ en buitenland samengevoegd tot de nieuwe onderneming Bouwfonds Property Development. Met als doel de integrale vastgoedonderneming te positioneren.

De bundeling betreft Bouwfonds Wonen, Wonen Internationaal en Vastgoedontwikkeling. De indeling in landen blijft gehandhaafd. Zo heten de activiteiten in Nederland Bouwfonds Ontwikkeling, in Duitsland Bouwfonds Immobilienentwicklung, in Frankrijk Marignan en in België Bouwfonds Ontwikkeling in Vlaanderen en Bouwfonds Développement in Wallonië. Door de integratie van de ontwikkelingsactiviteiten beoogt het bedrijf niet alleen bundeling van kennis en expertise, maar ook optimalisering van integrale benadering van binnenstedelijke ontwikkelingen. Al eerdere bundelde Bouwfonds de financieringsactiviteiten op Bouwfonds Hypotheken na in Bouwfonds Property Finance.

Reageer op dit artikel