nieuws

Amstelland opent vestiging Hoofddorp

bouwbreed

hoofddorp ­ Amstelland Ontwikkeling verstevigt zijn activiteiten in Noord­Holland. Volgende maand opent Amstelland een nieuwe vestiging in Hoofddorp.

In kantoorpand Transpolis is 850 vierkante meter gehuurd als springplank voor Zuid­Kennemerland en het gebied ten noorden van het Noordzeekanaal. Hoofddorp is de achtste locatie van waaruit Amstelland Ontwikkeling de markt afgraast naar nieuwe projecten. Met de komst van Amstelland Hoofddorp zal de vestiging in Amsterdam zich nog uitsluitend richten op de hoofdstad, Zaanstad en het oosten van Noord­Holland. Regiodirecteur in Hoofddorp wordt L. Heddes. Topman in Amsterdam blijft F. Felder. Amstelland is in Noord­Holland actief in de weer. Tot de recent gestarte projecten behoren het terrein van ziekenhuis Sint Johannes te Haarlem, Floriande in Hoofddorp en Park Brederode in Bloemendaal. Ook op IJburg is de ontwikkelaar actief, waar Amstelland het centrum van Ouderkerk aan de Amstel opgeknapt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels