nieuws

Meest droog Meer wind

bouwbreed

Meest droog Meer wind

Het is vandaag rustig weer met een zwakke tot matige wind uit noord tot noordoost. Vanochtend voert de bewolking de boventoon en bovendien komen er hier en daar dichte mistbanken voor, die maar geleidelijk oplossen. Vanmiddag is het zicht beter geworden en dan breekt ook de zon af en toe door. Het blijft droog en de temperatuur stijgt naar 17 à 18 graden. Morgen is de noordoostelijke wind iets sterker en dan meest matig geworden. De kans op mist in de nacht en ochtend neemt dan af en overdag schijnt de zon af en toe. Later kan er in het noorden van het land een enkel buitje vallen. Opnieuw wordt het 17 à 18 graden. Gedurende het weekeinde wakkert de wind verder aan, om in de kustgebieden vrij krachtig te worden. Er wordt dan koelere lucht aangevoerd en vooral op zondag komen er ook buien mee. De middagtemperatuur blijft dan bij 14 à 15 graden steken. Maandag blijft de wind flink doorstaan, maar de buienkans neemt af en de zon breekt wat vaker door. Het blijft koel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels