nieuws

Lintjesregen drupt op bouwnijverheid

bouwbreed

Lintjesregen drupt op bouwnijverheid

den haag – De jaarlijkse lintjesregen ter gelegenheid van Koninginnedag heeft de bouw slechts een enkel drupje opgeleverd. Slechts één bouwer viel in de prijzen. K. de Leeuw uit Gorssel, lid van de raad van bestuur van Van Wijnen Holding viel de eer te beurt te worden benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Diezelfde onderscheiding was er ook voor drs. G.M.M. Hendriks uit Reeuwijk. Hij is directeur van Multi Vastgoed. Schilder J. Buitelaar uit Middelburg, onder meer lid van het hoofdbestuur van de Fosag, moest het doen met het ridderschap in de orde van Oranje-Nassau. Dezelfde onderscheiding kreeg de voormalige directeur van Bolegbo-VOK M. Bekker. Net buiten de bouw, maar wel optrekkend met bouwers, heeft de voorzitter van de raad van bestuur van Siemens Nederland, T.M Cohn, de versierselen behorend bij het Ridderschap in de Orde van de Nederlandse Leeuw ontvangen. Het ridderschap in de Orde van Oranje-Nassau ten slotte is verleend aan de algemeen voorzitter van de NVM, mr. O.J. Smit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels