nieuws

Poot Stienstra in handen Bouwfonds

bouwbreed Premium

Poot Stienstra in handen Bouwfonds

hoevelaken ­ Bouwfonds Wonen heeft alle aandelen van Stienstra Projectontwikkeling overgenomen. Daarmee is de ontwikkelaar uit Hoevelaken in het bezit gekomen van een orderportefeuille van meer dan vijfduizend woning voor de komende tien jaar, inclusief de daarbij behorende grondposities en grondexploitaties. De overname van de ontwikkelingsportefeuille van Stienstra was eind september al aangekondigd. Bouwfonds versterkt door de acquisitie zijn positie in Limburg en Brabant. Stienstra gaat zich verder concentreren op het beleggen in en exploiteren van woningen. Het bedrijf bezit in Nederland meer dan tienduizend huizen. Stienstra Projectontwikkeling blijft autonoom onder eigen identiteit en met het huidige personeel opereren.

Reageer op dit artikel