nieuws

Elektrovorkheftruck Still kan twee pallets tegelijk aan

bouwbreed

Elektrovorkheftruck Still kan twee pallets tegelijk aan

hendrik­ido­ambacht ­ Fabrikant van vorkheftrucks Still heeft een nieuwe elektropallettruck in de markt gezet voor dubbel bevrachten. De nieuwe SD20 is in staat om twee pallets tegelijkertijd te laden en te lossen. De onderste vorken kunnen zelfs 2 ton aan. Als beide vorken in gebruik zijn, is het maximale gewicht op beide vorken een ton. De nieuwe vierwieler is een variant op de smalle SU20 en rijdt met last 7 kilometer per uur en zonder last 9 kilometer per uur. De truck is uitgerust met een automatische snelheidsvermindering. Deze gaat in werking zodra het stuurwiel meer dan 20 graden is gedraaid. De truck kan daardoor nooit ‘uit de bocht vliegen’.

Reageer op dit artikel