nieuws

Deurnaald Alprokon krijgt onderscheiding

bouwbreed Premium

barendrecht ­ ‘Uitvoering 7’ van Alprokon uit Barendrecht is onderscheiden als ‘beste keurmerkproduct’. Het Beheerinstituut Politiekeurmerk Veilig Wonen reikt deze onderscheiding elke twee jaar uit.

Alprokon levert met de Uitvoering 7 een inbraakwerende P­deurnaald met geïntegreerde meerpuntsluiting van Nemef. Bij dit systeem worden het hoofdslot (dagschoot en haakschoot) en de beide bijzetsloten (haakschoot) rechtstreeks achter het profiel van de loopdeur gemonteerd. Op die manier vormen ze een eenheid met het deurnaaldprofiel. Het hoofdslot bedient door middel van bedieningsstangen de bijzetsloten. Deze stangen liggen tussen de geleidingsribben van het deurnaaldprofiel. De naald voor de passieve deur heeft boven en onder een ingebouwde schuifgrendel. De haakschoten van de bijzetsloten borgen deze grendel. Drie Trapeziumvormige inloopopeningen in het profiel nemen de haakschoten op terwijl de dagschoot van het hoofdslot in een sparing valt. Sluitpotten nemen de grendels in de onder­ en bovendorpel op. De bevestigingsflenzen van de deurnaaldprofielen lopen schuin toe zodat de deur nauwelijks kan aanlopen.

Reageer op dit artikel