nieuws

Bouw woningcomplex na jaar pauze hervat

bouwbreed Premium

Bouw woningcomplex na jaar pauze hervat

BERGEN OP ZOOM ­ Na een onderbreking van bijna een jaar is de bouw van appartementencomplex de Landmark in Bergen op Zoom hervat. Het gaat om een project van Vesteda in Maastricht: een slank gebouw van twaalf verdiepingen met 36 luxe huurappartementen, dat de stad een ‘landmark’ moet opleveren.Vesteda gaat de appartementen zelf verhuren. De vertraging is ontstaan door een wisseling van bouwer na de overname van Wilma Bouw door BAM. Het project is overdragen van Wilma in Eindhoven naar BAM in Breda. Het heien van de palen was voor de bouwstilstand al gereed. De Landmark moet nu in 2004 worden opgeleverd. De vertraging zal nauwelijks van invloed zijn op de bouwkosten, verwacht een woordvoerder van Vesteda.

Reageer op dit artikel