nieuws

Winterschilder dit jaar extra goedkoop

bouwbreed Premium

Winterschilder dit jaar extra goedkoop

apeldoorn ­ Planbuilding, een samenwerking van ongeveer vijftig schildersbedrijven, verdubbelt de korting van de winterschilder. De extra premie brengt de totale korting bij de bedrijvenpoule voor particuliere opdrachtgevers op 60 euro per man per dag en voor bedrijven en instellingen op 25 euro per man per dag. De schildersbranche geeft ieder jaar in de wintermaanden een extra korting. Het Risicofonds Schildersbedrijf, dat de kortingsregeling voor de branche regelt, keert die premie uit om de bedrijven aan het werk te houden. In de winter zijn veel minder opdrachten omdat het weer gedurende dat seizoen te slecht is om buiten te werken. De extra premie wordt door Planbuilding direct aan de opdrachtgever uitbetaald. De actie loopt parallel aan de kortingsactie van het Risicofonds en duurt tot en met 21 maart volgend jaar. Directeur E. Kruiderink van branchevereniging Fosag is positief over de actie. “Het plan is een stimulering voor de concurrentieverhoudingen binnen de sector.”

Reageer op dit artikel