nieuws

PontEecen vestigt merknaam HKN

bouwbreed Premium

zaandam ­ De prefabbedrijven van houtleverancier PontEecen heten voortaan Hout Konstruktie Nederland, of kort HKN. De zes verschillende bedrijven worden vanuit Zaandam bestuurd. De nieuwe onderneming die zo ontstaat heeft ongeveer tweehonderd mensen in dienst en draait op jaarbasis een omzet van 26 miljoen euro.

“We willen naar buiten toe één naam communiceren”, licht de nieuwe commercieel directeur R. Vlek van HKN de stappen toe. Daarnaast werd na de fusie van Houtgroep Eecen en PontMeyer, die sinds het voorjaar van 2000 samen PontEecen vormen, duidelijk dat het beter zou zijn de prefabactiviteiten in een divisie te bundelen onder één management. De houtbedrijven van PontEecen beschikken als gevolg van de herstructurering niet meer over een eigen prefabafdeling. Het bestuur bestaat uit vijf personen. Twee daarvan zijn uit de oude bedrijven afkomstig en zetelen respectievelijk in Doetichem en Heerenveen. De prefabdivisie van PontEecen maakt onder meer kozijnen, gevels, houtskeletbouwconstructies, prefab daken en houten bergingen voor in de tuin.

Reageer op dit artikel