nieuws

Centrale Rijnmond levert eerste beton

bouwbreed Premium

Centrale Rijnmond levert eerste beton

heiplaat ­ De Betoncentrale (BC) Twenthe heeft er sinds oktober een zuster bij, de Betoncentrale Rijnmond. Nu nog bemand met uitgezonden werknemers van de zustermaatschappijen zal de nieuwe centrale binnen afzienbare tijd een vaste bezetting krijgen. G. Rodenhuis, directeur van de drie zustermaatschappijen BC Rijnmond bv, BC Twenthe BV en Betonpompbedrijf Nijwa BV, ziet de nieuwe vestiging als een strategische zet om deel te nemen aan ‘de grote markt’ die er in het westen van het land voor betoncentrales is. Wat de verwachte omzet is kan Rodenhuis niet vertellen uit concurrentieoverwegingen, maar het eerste beton is reeds uitgeleverd. De centrale is gebouwd volgens ‘de laatste stand der techniek’ en levert betonkwaliteiten van B15 tot en met B65 met verschillende cementsoorten, toeslagstoffen en hulpstoffen. Door samenwerking tussen de zustermaatschappijen kan het leveren van betonmortel en het verpompen in één hand blijven. Betoncentrale Rijnmond BV is gevestigd aan de Eemhavenweg 121­131 te Heiplaat.

Reageer op dit artikel