nieuws

Verhuurder Cramo maakt begin met Cat Rental Store

bouwbreed Premium

Verhuurder Cramo maakt begin met Cat Rental Store

DENHAAG – Verhuurder van onder meer (bouw)machines en verplaatsbare lokalen Cramo introduceert The Cat Rental Store. Het bedrijf heeft momenteel vier vestigingen in Nederland, die worden omgebouwd tot Cat Rental Stores. Het Zweedse bedrijf, een van de grootste verhuurders van Europa, is voor een kwart eigendom van Caterpillar en voor een kwart van Geveke, de Nederlandse importeur van Caterpillar. Iets meer dan de helft van de aandelen is in handen van de Nederlandse Janivo Holding. Cramo, dat 180 vestigingen heeft in de Scandinavische landen, Polen en Hongarije, streek een jaar geleden in Nederland neer en opende een vestiging in Moerdijk. Door aquisitie kwamen daar vestigingen in Ridderkerk, Maastricht en Heerlen bij. Cramo wil door aquisities snel verder groeien in Nederland. The Cat Rental Stores mikken op de trend om steeds meer machines, apparatuur en tijdelijke kantoren te huren in plaats van te kopen. Met deze strategische samenwerking met Caterpillar hoopt Cramo een beter platform te krijgen voor de ontwikkeling van de marketingstrategie, zowel binnen het concern als in elk afzonderlijk land. De eerste Cat Rental Store gaat binnen enkele weken in Moerdijk open, de andere drie volgen spoedig daarna. Telkens als Cramo in Nederland een volgende vestiging overneemt, zal deze meteen tot The Cat Rental Store worden omgebouwd.

Reageer op dit artikel