nieuws

Overname verdubbelt omzet van Dalkia

bouwbreed Premium

Overname verdubbelt omzet van Dalkia

nieuwegein – Dalkia Nederland, een installatie- en technisch onderhoudsbedrijf, neemt branchegenoot DBU Groep over. Met de aankoop verdubbelt de vestiging van het Franse concern zijn omzet tot in totaal 80 miljoen euro. DBU Groep behoudt de eigen naam en alle medewerkers blijven in dienst. Dalkia stelt twee directeuren aan bij het nieuwe bedrijfsonderdeel. De huidige directeur van DBU Groep, T. de Bruijn, blijft op zijn post. Ook de naam DBU Groep blijft. Nog meer overnames worden door Dalkia niet uitgesloten. ‘Groot of klein, het maakt niet uit. Als ze maar goed bij ons passen’, legt commercieel directeur R. Stokmans zijn wensen op tafel. Volgens de bestuurder vullen Dalkia en DBU Groep elkaar fantastisch aan.

Reageer op dit artikel