nieuws

Nieuwe aannemer reden vertraging aanpak Gelderse weg

bouwbreed Premium

Nieuwe aannemer reden vertraging aanpak Gelderse weg

OOSTERBEEK – Mogelijk kan pas na de winter worden begonnen met de werkzaamheden aan de Utrechtseweg tussen Oosterbeek en Doorwerth. De aanbesteding heeft meer tijd gekost dan verwacht. Volgens de provincie komt dit doordat wordt gewerkt met een nieuw aannemersbedrijf. Dat moet eerst voldoen aan criteria die de provincie stelt. Het gaat onder meer over de vraag of het bedrijf voldoende gekwalificeerd personeel heeft en of het eerder soortgelijke projecten uitvoerde. Pas over twee weken is er meer duidelijkheid over de startdatum. De kans bestaat dat het project moet worden verschoven naar begin volgend jaar nu het weer slechter wordt. Aanvankelijk zouden de werkzaamheden volgende maand beginnen en duren tot kerst.

Reageer op dit artikel