nieuws

Leden BouwNed leren over domotica

bouwbreed Premium

Leden BouwNed leren over domotica

den haag – Ondernemersorganisatie BouwNed vindt dat de leden meer oog moeten krijgen voor domotica. De projectontwikkelende en bouwende leden kunnen zich van deze technieken op de hoogte stellen door een bezoek aan ëDe slimste woning van Nederlandí in Almere. Dat gebeurt in samenwerking met bedrijfstakorganisatie Uneto-VNI. Domotica staat voor diverse automatische systemen in de woning. De ondernemersvereniging van de installateurs bracht daarover eerder de publicatie ëInstallaties voor levensloopbestendig wonení uit. De inhoud leert hoe met een kleine investering de woning geschikt wordt gemaakt voor toekomstige technische hulpmiddelen. BouwNed bereidt acht regionale bijeenkomsten over domotica voor.

Reageer op dit artikel