nieuws

Itoson importeert heftrucks van Carer

bouwbreed

eindhoven ­ Itoson BV te Eindhoven is sinds 1 september de officiële fabrieksimporteur van het heftruckmerk Carer.

Deze Italiaanse fabrikant maakt uitsluitend elektrische trucks. De Carer­lijn omvat modellen van 800 kilogram tot 16 ton hefvermogen. Carer is een tijdje weg geweest uit Nederland, omdat er geen importeur (meer) was. Volgens directeur J.de Vaan van Itoson zit de kracht van Carer in het segment boven 5 ton hefvermogen en hebben de meeste merken geen modellen van die formaten in het programma. Carer levert op de machines afhankelijk van het type 80V­, 96V­ en 120V­installaties. De batterijen leveren 1500 Ah. Itoson, ook importeur van magazijnstellingen van Mecalux en dealer van Cat Forklifttrucks, is verhuisd naar een nieuw pand, dat ligt op het bedrijventerrein Esp in Eindhoven. Op nummer 201 is ook de nieuwe werkplaats gevestigd.

Reageer op dit artikel