nieuws

IndustriÎle objecten Haslemere verkocht

bouwbreed

IndustriÎle objecten Haslemere verkocht

rotterdam – Haslemere verkoopt haar portefeuille met veertien industriÎle projecten aan Industrial Investment Fund en Britel Fund Trustees. Dat heeft Rotterdamse vastgoedfonds bekendgemaakt. Met de transactie is een bedrag van in totaal 183 miljoen euro gemoeid. Volgens voorzitter C. Bartram van het vastgoedfonds verloopt het afstoten van de industriÎle objecten hiermee in lijn met het verkoopprogramma. Dat programma is onderdeel van het plan waarmee onroerendgoedmaatschappij Brack Capital Haslemere eerder dit jaar heeft overgenomen. Het vastgoedfonds hoopt in de komende maanden nog meer transacties af te ronden. Het zegt tegelijkertijd alert te zijn op nieuwe beleggingsmogelijkheden en ontwikkelingsprojecten.

Reageer op dit artikel