nieuws

Carrier biedt nieuwe ventilatorconvector

bouwbreed Premium

Carrier biedt nieuwe ventilatorconvector

hazerswoude rijndijk – Carrier levert met de Idrofan een multifunctionele ventilatorconvector uit de serie 42N. De gebruiker kan de Idrofan in de Aquasmart watersystemen van de fabrikant toepassen. De opvangbak voor het condensaat kan horizontaal en verticaal worden gemonteerd. Het toestel wordt al dan niet met een kunststof omkasting geleverd in een uitvoering voor twee of vier pijpen. De gebruiker kan kiezen uit modellen met of zonder regelkleppen of elektrische verwarmingselementen waarbij de wateraansluitingen aan linker- of rechterzijde zitten. Afhankelijk van wat het zwaarst weegt, het geluidsniveau of de statische druk en luchthoeveelheid, kan de gebruiker een tangentiaal of een centrifugaal ventilator kiezen. De Idrofan is tegen of boven het plafond te installeren met de meegeleverde ophangbeugels. Inbouwen boven het plafond kan door de luchtkanalen op het toestel te monteren voordat deze zelf wordt gemonteerd. De geplooide vorm biedt 87 procent meer filteroppervlak dan een conventioneel filter. Het geplooide filteroppervlak heeft een lagere luchtweerstand en verbruikt zo minder energie.

Reageer op dit artikel