nieuws

Voorwand draagt zelf basis toiletmodule

bouwbreed

Voorwand draagt zelf basis toiletmodule

smilde – TECE Nederland uit Smilde ontwikkelde een voorwandsysteem voor een basis toiletmodule. De zelfdragende constructie weerstaat belastingen tot 400 kilogram. Door de compacte constructie kan de module in een hoek worden geïnstalleerd. Elke module is bedrijfsgereed, zodat hij direct kan worden gemonteerd. De universele en verstelbare montagebeugels vangen bouwtechnische afwijkingen op. Daarnaast zijn de modulen toe te passen voor afwijkende toilethoogten, bijvoorbeeld voor senioren en gehandicapten. De reeks TECEprofiline kent nog zeven andere modulen en bijbehorende bevestigingsmaterialen inclusief schroeven en pluggen. De totale serie TECEprofiline bestaat uit twee toiletmodulen waarvan één met 6 liter en één met 6-9 liter spoelkast, een wastafelmodule, een module voor een urinoir met ingebouwde drukspoeling, een module voor een urinoir met infraroodbesturing, een module voor een uitstortgootsteen, een bidetmodule en een module voor steungrepen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels