nieuws

Plan voor overdekte autoboulevard

bouwbreed Premium

Plan voor overdekte autoboulevard

noordwijk – Noordwijk krijgt er mogelijk een overdekte autoboulevard. Volgens de plannen is er in het complex ruimte voor autobedrijven, meubelwinkels en een sportschool. Bovendien hebben de plannenmakers een atrium gepland waar presentaties kunnen plaatshebben, muziekoptredens mogelijk zijn en vertier voor kinderen is te vinden Het plan is ontwikkeld door Ouwehand Bouw Groep uit Katwijk en Cleos Bouw Projecten uit Valkenburg. Architectenbureau Piet Onderwater & Partners uit Rijnsburg heeft de eerste tekeningen al klaar. De autoboulevard krijgt een omvang van 17.000 vierkante meter en de kosten worden geschat op 27 miljoen euro . De gemeente Noordwijk staat positief tegenover de plannen. In de komende twee maanden moet duidelijk worden of er genoeg investeerders zijn te vinden.

Reageer op dit artikel