nieuws

Luchtbehandelaars Remko bij elkaar

bouwbreed

Luchtbehandelaars Remko bij elkaar

nieuwerkerk – Rhibon BV uit Nieuwerkerk aan den IJssel introduceert het programma van Remko, dat bestaat uit mobiele en stationaire kachels, airconditioners en luchtontvochtigers. Remko levert diverse modellen, brandend op onder meer olie, propaan, aardgas, elektriciteit en zelfs op hout en kolen. De producten zijn TüV-gekeurd. Remko heeft onder meer een elektrische heteluchtkachel met een capaciteit van 10,5 kW en 12.200 kcal, die kan worden uitgerust met een op afstand bedienbare ruimtethermostaat. De Allmat van Remko is een verwarmingsautomaat voor het stoken van hout, verpakkingsmateriaal, stro of kolen als bijverwarming. De warmte is schoon door de warmtewisselaar en rookgasafvoer. Met een heteluchtventilator is de ruimte sneller opgewarmd. De RKL van Remko is een airconditioner met een capaciteit van 4400 kW, die uit twee delen bestaat, het condensor-deel, dat buiten wordt geplaatst en de verdamper, die binnen een plek vindt. De delen kunnen worden losgekoppeld. Het apparaat kan ontvochtigen tot 1,6 liter per uur.

Reageer op dit artikel