nieuws

Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg uitgekozen als beste leerbedrijf

bouwbreed Premium

Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg uitgekozen als beste leerbedrijf

almelo – Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is het beste leerbedrijf in de bouw van 2002. Dat werd bekend gemaakt tijdens de jaardag van Bouwradius, die deze keer werd gehouden in Almelo. Het Brabantse bedrijf gooide hoge ogen met onder meer de doorstroommogelijkheden, de aantallen leermeesters en praktijkbegeleiders. Daarnaast prees de jury de activiteiten op het gebied van scholings- en werkgelegenheidsprojecten in samenwerking met de gemeente Tilburg. Tijdens de jaardag werd ook de uitslag bekend gemaakt van de landelijke beroepenwedstrijden. Arnold Ros eindigde als eerste bij het onderdeel metselen. De eerste prijs voor bouwtimmeren ging naar DaniÎl Reen. Bij natuursteenbewerken ging de hoofdprijs naar Jimmy Beijers terwijl Nick van Etten als beste tegelzetter uit de bus kwam. De J.J. van der Wal-penning tenslotte ging naar J. Hofmeijer uit Amerongen. Hij kreeg de onderscheiding vanwege zijn verdiensten binnen het onderwijs in de restauratiesector.

Reageer op dit artikel