nieuws

Grootste project van Multivastgoed open

bouwbreed

Grootste project van Multivastgoed open

gouda – In Lissabon is gisteravond het tot dusverre grootste project van Multivastgoed geopend door de Portugese premier Barraso. Voor een kwart miljard euro verrees winkelcentrum Almada Forum met een totale oppervlakte van 110.000 vierkante meter. In het complex, ontwikkeld onder de vlag van Amstelland MDC, komen verspreid over drie verdiepingen 260 winkels, 35 restaurants en een bioscoop met twaalf schermen. De ondergrondse garage biedt ruimte aan vijfduizend auto’s. Winkelcentrum Almada Forum is te vinden op de zuidoever van rivier de Taag. Binnen een straal van dertig minuten rijtijd wonen 700.000 Lissabonners. Het eerste jaar wordt verwacht dat twintig miljoen bezoekers zorgen voor een omzet van 400 miljoen euro. Het complex was acht maanden voor de opening al geheel verhuurd.

Reageer op dit artikel