nieuws

Duurzaamheid centraal op vakbeurs Aquatech

bouwbreed Premium

den haag – De vakbeurs Aquatech 2002, van 1 tot en met 4 oktober in de RAI te Amsterdam, staat in het teken van duurzaam waterbeheer. De tweejaarlijkse beurs verwacht meer dan 25.000 bezoekers, waarvan een derde uit het buitenland zal komen.

Tegelijk met de beurs zijn er tal van activiteiten. Zo zal voor de derde maal de Innovation Award worden uitgereikt en zal het wereldkampioenschap fitterij worden bekampt. Daarnaast vindt een aantal congressen en seminars plaats, georganiseerd door tal van organisaties, waarbij de International Water Association, de Nederlandse Vereniging voor Waterbeheer, KIWA, het ministerie van VROM en de International Ozone Association. De Stichting Wateropleidingen geeft nascholingscursussen en de stichting Rioned organiseert korte sessies, waarin zowel noviteiten als discussies aan bod kunnen komen. Op de beursvloer zullen ruim zeshonderd bedrijven uit 42 landen hun producten laten zien en is informatie te vinden van meer dan 350 producten en diensten. De deelnemers aan Aquatech 2002 hebben automatisch een eigen bedrijfspresentatie op deze website, waarmee zij hun bedrijf ook via internet kunnen presenteren. Het adres is www.aquatechtrade.com. De producten en diensten worden in verschillende clusters gepresenteerd, gebaseerd op de themaís drinkwaterbehandeling, behandeling industrieel water, afvalwaterbehandeling, riolering, transport, distributie en opslag, meet- en regeltechniek en procesautomatisering.

Reageer op dit artikel