nieuws

Bouw 450 woningen Heerlen op de tocht

bouwbreed

Bouw 450 woningen Heerlen op de tocht

den haag – De bouw van 450 woningen in Heerlen wordt tegengehouden door een aantal bedrijven uit de omgeving. Gezien druk op de woningmarkt wil de gemeente liever vandaag dan morgen met de bouw beginnen. De provincie Limburg heeft al het groene licht gegeven. Bezwaarmakers proberen de bouw echter bij de Raad van State tegen te houden. Een transportbedrijf, een loonbedrijf en een veehouderij vrezen dat ze hun zaak moeten opdoeken. De toekomstige wijkbewoners kunnen namelijk klagen over geluid- en stankoverlast. De vrees bestaat dat uitbreiding helemaal onmogelijk wordt. Volgens de provincie is echter voldoende tegemoet gekomen aan de wensen van de ondernemers. Uitspraak binnen zes weken.

Reageer op dit artikel