nieuws

Tweedeling Later herstel

bouwbreed Premium

Tweedeling Later herstel

Van hoogzomer is deze week geen sprake. Vanmiddag schijnt de zon niet veel en ontwikkelen zich nieuwe buien, vooral in het midden en oosten. Het westen lijkt er zo goed als droog van af te komen. En vanuit hetzelfde westen klaart het vanavond op. De wind is zwak tot matig en draait naar het noorden of noordoosten. Met temperaturen van 20 graden aan zee tot maximaal 26 in Limburg is het minder warm dan gisteren. Woensdag is vooral het oosten gevoelig voor wolkenvelden en nog een (onweers)bui. Elders blijft het droog en schijnt de zon af en toe. De wind draait naar het noordwesten en neemt aan de kust naar vrij krachtig of krachtig toe. Het wordt 19 tot 23 graden. Naar verwachting zorgt een hogedrukgebied boven de Britse eilanden met uitloper naar onze omgeving voor beter weer in de tweede weekhelft. Er is meer zon en het blijft op een enkele bui na droog. De middagtemperatuur herstelt zich enigszins met vrijdag en zaterdag landelijk zo’n 24 graden.

Reageer op dit artikel