nieuws

Omzet Bouygues naar 10,8 miljard

bouwbreed

Omzet Bouygues naar 10,8 miljard

parijs – De Franse bouwreus Bouygues heeft in de eerste helft van het jaar zijn omzet met 13 procent opgevoerd tot 10,8 miljard euro. Procentueel de grootste groei is met een toename van 46 procent te vinden in het segment telecommunicatie. De omzet liep op tot 2,7 miljard euro. In het segment bouw steeg de productie bij Bouygues de eerste zes maanden tot een waarde van 6,8 miljard euro. In de vergelijkbare periode vorig jaar boekte het concern een 6 procent lagere omzet. Bouygues meldt zich weer meer te concentreren op het kerngebied Europa. In de civiele sector werd een toename van 25 procent gerealiseerd. De groei komt voornamelijk uit infrastructurele werken, vooral tunnels en havens.

Reageer op dit artikel