nieuws

Nieuwbouwproject Amstelland Enschede

bouwbreed

Nieuwbouwproject Amstelland Enschede

enschede – Amstelland Ontwikkeling Vastgoed BV gaat in Enschede een groot nieuwbouwproject uitvoeren. Het gaat om de ontwikkeling van elf kantoor- en bedrijfsgebouwen in de omgeving van het NS-station Drienerlo. Vrijdag hebben de gemeente Enschede en Amstelland de plannen in een raamovereenkomst vastgelegd. Met het nieuwbouwproject is een investering van 32 miljoen euro gemoeid. Volgens een vooraf vastgesteld stedenbouwkundig plan worden negen gebouwen van in totaal 12.500 vierkante meter ontwikkeld voor science-bedrijvigheid. Daarnaast komen er twee gebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van 6000 vierkante meter voor instellingen en bedrijven die zich richten op de zakelijke dienstverlening. De gebouwen worden gesitueerd aan een centrale groenstructuur die bij het stationsplein aansluit op halfverdiepte parkeervoorzieningen. Het project wordt gefaseerd uitgevoerd.

Reageer op dit artikel