nieuws

Nieuw zorgcomplex in Kloosterzande

bouwbreed Premium

Nieuw zorgcomplex in Kloosterzande

kloosterzande – Woonzorgcentrum Antonius en de Regionale Zeeuwsch-Vlaamse Woningbouwvereniging (RZVW) gaan in Kloosterzande gezamenlijk een nieuw zorgcomplex bouwen met een waarde van zo’n 19 miljoen euro. De 105 appartementen in het huidige Antonius voldoen niet meer aan de normen. In het nieuwe complex, op een andere locatie in Kloosterzande, komen 45 intramurale appartementen voor ouderen die veel zorg nodig hebben en zestig appartementen met mogelijkheden voor zorg ‘op maat’. Daarnaast worden er 23 levensloopbestendige woningen en twee groepswoningen voor dementerende ouderen gebouwd. De bouw van het complex start in 2004 en is naar verwachting in 2006 klaar. Het nieuwe woonzorgcentrum maakt deel uit van een hele nieuwe woonwijk in Kloosterzande.

Reageer op dit artikel