nieuws

Imtech actief op overnamegebied

bouwbreed Premium

Imtech actief op overnamegebied

gouda – Imtech heeft de Engineering & Contracting-afdeling van Incat Haarlem overgenomen. De overnamesom bedraagt 0,3 miljoen euro. De overnamepartner is als ingenieursbureau actief op het gebied van multidisciplinair advies, ontwerp en projectmanagement, met een nadruk op industriële werktuigbouw. De veertig werknemers realiseren een omzet van drie miljoen euro. Incat gaat verder onder de naam Farnest Engineering. Door de acquisitie verwerft Imtech kennis van engineering voor de (proces)industrie en de maritieme markt in Nederland en Duitsland. In deze markt is steeds vaker sprake van Design & Built-contracten, waar Imtech zich ook op richt. Ander doel van het in de Midkap genoteerde bedrijf is de versterking van de werktuigbouwkundige competentie binnen de industrie. In dit kader werden al eerder Ravebo en Vimek overgenomen.

Reageer op dit artikel