nieuws

‘Geen commentaar’

bouwbreed

‘Geen commentaar’

Woordvoerders van de in het boek genoemde ‘Schiphol-club’ van acht grote bedrijven (Ballast Nedam, HWZ, KWS, Vermeer, Heijmans, Koop Tjuchem, Ooms Avenhorn en NBM), die elkaar het balletje zouden hebben toegespeeld, geven geen commentaar: ‘Hangende het onderzoek doen wij geen mededelingen’, is de meestgehoorde reactie. De meesten hebben het boek nog niet gelezen en sommigen willen het niet eens lezen. Het kortst is de woordvoerder van Koop Tjuchem: ‘Op dit boek geven we geen enkel commentaar.’ Sommigen hebben er beleid van gemaakt niet telkens op specifieke gevallen te reageren. ‘Ook wij doen dat niet’, is van de kant van KWSte horen. ‘In algemene termen hebben we wel gereageerd op wat de bouwfraude is gaan heten, maar daar blijft het bij.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels