nieuws

Duurzaam bouwen centraal op SAIE

bouwbreed Premium

Duurzaam bouwen centraal op SAIE

bologna – De grote internationale bouwtentoonstelling SAIE in het Italiaanse Bologna staat dit jaar in het teken van duurzaam bouwen. De show vindt plaats van 16 tot en met 20 oktober. Gelijktijdig met de tentoonstelling heeft een aantal seminars plaats. Daar passeren tal van voorbeelden van duurzaam bouwen de revue. Regelgeving en opleiding komen eveneens aan de orde. Zo ook ontwerp en ontwerpkosten, evenals automatisering in de bouw. In de achttien hallen en op het buitenterrein van de beurs BolognaFiere zijn vierhonderd productgroepen in elf categorieën te zien. De beursvloer heeft een totale oppervlakte van 210.000 vierkante meter. Vorig jaar trok SAIE meer dan 160.000 bezoekers uit 31 landen. Het aantal exposanten was 1900, inclusief 450 van buiten Italië. De organisatoren verwachten, dat die cijfers weer worden overtroffen.

Reageer op dit artikel