nieuws

Brunssum bevordert het ‘funshoppen’

bouwbreed Premium

Brunssum bevordert het ‘funshoppen’

brunssum – Brunssum gaat het winkelgebied verbouwen. Door concentratie van het gebied en een nieuwe winkelpassage hoopt de gemeente een ‘aantrekkelijke en veelzijdige winkelroute’ te creëren. BAM NBM Vastgoed BV voert de revitalisering van het centrum uit in samenwerking met de gemeente. Volgens een woordvoerster van de gemeente is een facelift nodig om de verloedering en leegstand een halt toe te roepen. In het nieuwe winkelgebied komen twee grote supermarkten. Het aantal parkeerplaatsen wordt uitgebreid, de toegankelijkheid van het winkelcentrum verbeterd. Daarnaast werkt de gemeente aan een nieuwe kantoorboulevard. Bovenop het complex komen woningen voor de huur- en de koopmarkt. Brunssum sluit hiervoor een samenwerkingsovereenkomst met BAM NBM Vastgoed BV. De gemeenteraad beslist in haar eerstvolgende vergadering op 3 september.

Reageer op dit artikel