nieuws

Zwevende dekvloer

bouwbreed Premium

Zwevende dekvloer

Niet alleen de zwevende dekvloer in het algemeen, maar ook het probleem ‘Heerlen’ wordt in een geheel foutief kader geplaatst. (zie Cobouw van 7 juli jl.) Het probleem is volgens mij dat mensen als de heer Lichtenberg niet weten, dat er zeer goede zwevende vloeren gemaakt in combinatie met gegoten anhydriet of gegoten met cement als bindmiddel. Er zijn autoriteiten op gebied van isolerende dekvloeren, die absoluut garant staan voor geleverde produkten. Verdichten is bij die systemen niet van node en zelfs onmogelijk. De menselijke fout wordt voorkomen. De droge zwevende vloer er ‘snel even inbrengen’ is niet bepaald een rendabel alternatief. Cobouw zou zich eens breder op het gebied van zwevende dekvloeren moeten informeren.  

Reageer op dit artikel