nieuws

Wijk Almere klus Ontwikkelaars-cv

bouwbreed Premium

Wijk Almere klus Ontwikkelaars-cv

almere – De gemeente Almere heeft met de CV Noorderplassen-West een overeenkomst getekend die realisatie van de eerste fase van het ontwikkelingsplan Noorderplassen-West tot doel heeft. De CV Noorderplassen-West is een commanditaire vennootschap tussen de marktpartijen Eurowoningen BV en Delta Lloyd Vastgoed. Met de inbreng en marktexpertise van beide ontwikkelaars heeft Almere enige tijd geleden het project opgesteld. Het plangebied in de polder ligt tussen het water van de uit te breiden Noorderplassen en het boslandschap van Pampushout. Voorzien wordt in de ontwikkeling en realisatie van in totaal 2700 woningen. De ontwikkeling gebeurt gefaseerd, met als streeftempo de bouw van zo’n vier- tot vijfhonderd woningen per jaar. De CV is vanaf het bouwrijp maken tot en met de inrichting van het openbare terrein verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden. Het gehele project loopt door tot en met 2008.

Reageer op dit artikel