nieuws

Stone Hedge en MPC gaan eigen weg

bouwbreed

Stone Hedge en MPC gaan eigen weg

weesp – De oprichters van de beleggingsmaatschappijen Stone Hedge en MPC Capital gaan per 1 juli 2002 zelfstandig verder. Het belang van MPC Capital in de Nederlandse vennootschappen Stone Hedge Investments en Stone Hedge Management wordt overgenomen door N. Fennes en D. Beijen. De Amerikaanse activiteiten zullen onder een nog nader te bepalen naam worden voortgezet. Het E-stonelabel in Europa blijft gehandhaafd. Stone Hedge heeft sinds zijn start in 1995 meer dan veertig vastgoedprojecten in de Verenigde Staten geplaatst bij particuliere beleggers. Het geïnvesteerd vermogen bedraagt ruim 600 miljoen dollar. Als Nederlandse dochter van het beursgenoteerde MPC AG te Hamburg heeft MPC Capital zo’n veertig Nederlandse vastgoedfondsen geïnitieerd. Het belegd vermogen in het Nederlandse vastgoed bedraagt 1,5 miljard. Het totale geïnvesteerde vermogen bedraagt 4,2 miljard.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels