nieuws

Ontwikkelaar stelt plan Amersfoort bij

bouwbreed

Ontwikkelaar stelt plan Amersfoort bij

amersfoort- Projectontwikkelaar Schipper Bosch Vastgoed herontwikkelt kantorencomplex Calveen in Amersfoort. Het oorspronkelijke plan voor drie torens en een paviljoen op een kunstmatig eiland dateert al van anderhalf jaar geleden. Van de bouw is het nooit gekomen. Directeur M. Schoonderbeek van Schipper Bosch ziet nu van het oorspronkelijk plan af en heeft het herzien. Een van de redenen is de stagnatie op de kantorenmarkt. onderbeek het plan herontwikkeld. In plaats van de massale uitstraling van de kantorencomplexen, zoekt hij het nu in de kleinschaliger kantoren. Deze zouden zich in ‘kleine en stijlvolle kantoorvilla’s’ willen vestigen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels