nieuws

Normen en regels voor installateurs

bouwbreed Premium

Normen en regels voor installateurs

Uneto-VNI heeft voor de gecertificeerde installateur alle relevante NEN-normen en andere voorschriften voor het ontwerpen, uitvoeren en beheren van installaties in woningen en andere gebouwen geordend. De documenten zijn verder bedoeld voor adviesbureaus, gebouw- en installatiebeheerders en toezichthoudende instanties. Dit documentenoverzicht verschijnt twee maal per jaar verschijnt. De documenten zijn naar vakgebied gerangschikt. De installateur ziet zo welke voorschriften of normen voor een project van toepassing zijn. Het overzicht omvat alle installatietechnische disciplines en geeft een overzicht van relevante documenten op het gebied van arbo en veiligheid, bouwregelgeving en erkenningsregelingen. Aanvullingen en wijzigingen op de vorige uitgave zijn duidelijk aangegeven. Belangstellenden kunnen zich via Uneto-VNI abonneren op het overzicht voor het documentenbeheer van (gecertificeerde) installatiebedrijven.

Reageer op dit artikel