nieuws

Euro Register biedt flexibele slangen

bouwbreed

Euro Register biedt flexibele slangen

Voor het aansluiten van een luchtrooster op een kanaal introduceert Euro Register Nederland vier series flexibele slangen. Het programma omvat een aluminium slang, een serie geïsoleerde slangen, een serie akoestisch geïsoleerde slangen en een serie pvc slangen. De eerste serie is de Algaine, een aluminium laminaatslang versterkt met een spiraal uit verenstalen. De doorlaat loopt van 80 tot en met 500 millimeter. De reeks weerstaat een druk van 2500 pascal en is geschikt voor temperaturen van min 30 tot plus 250 graden Celsius. De tweede serie is de Alu double skin, een thermisch geïsoleerde aluminium slang met 25 millimeter glaswol en een buitenmantel van versterkt aluminium folie. Deze serie is leverbaar in dezelfde doorlaat en temperatuur. De derde serie is de Alu sound trap, een akoestisch geïsoleerde slang voorzien van 25 millimeter glaswol en een buitenmantel van versterkt aluminium folie. De akoestische serie heeft een doorlaat van 80 tot en met 500 millimeter en is geschikt voor een temperatuurbereik van min 30 tot plus 200 graden Celsius. De vierde variant is een soepele en sterke glasvezeldoekslang met een grijze vinylcoating en een geïntegreerde spiraal. Deze serie heeft een doorlaat van 80 tot 400 millimeter en is geschikt voor temperaturen van min 15 tot plus 100 graden Celsius.

Euro Register Nederland, Babberich, telefoon (0316) 243222.

Reageer op dit artikel