nieuws

Bobcat met Pioneer het terrein op

bouwbreed

Bobcat met Pioneer het terrein op

apeldoorn – Bobcat heeft een handig terreinvoertuig geïntroduceerd, de Pioneer. Het voertuig is er in twee versies: de 900 en de 1200. Bobcat, vooral bekend van de compacte laadschoppen, wordt steeds meer – door eigen ontwikkeling en aquisities – tot een ‘brede’ aanbieder van bouwmaterieel. De Pioneer heeft een aluminium chassis, terreinbanden voor zwaar terrein en een bull bar, die het terreinvoertuig een stoer uiterlijk geeft. Het voertuig is leverbaar met veel extra’s en opties, zoals kuipstoelen, mechanische of hydraulische remmen op de vier wielen, onafhankelijk vering vooraan, semi-onafhankelijke vering achteraan, elektrische kiepbak, lier, terkhaak, dichte cabine enzovoorts. De Pioneer heeft een topsnelheid van 32 kilometer per uur en valt dus binnen de verzekering voor langzaam verkeer. Toepassingen zijn denkbaar in de bouw, maar ook voor technische diensten, in de petrochemische industrie en op grote fabrieksterreinen.

Reageer op dit artikel