nieuws

Amstelland bouwt appartement na in Bredase Fatimakerk

bouwbreed

breda – Volgens Amstelland Ontwikkeling is het lastig om mensen uit te leggen wat een ruggelingse woning met een doorkruising van woonniveaus is. Daarom presenteerde het bedrijf dit weekeinde op een ludieke manier zijn jongste woningbouwproject in Breda.

De enige binnenstedelijke Vinex-locatie die ons land rijk is, nadert zijn voltooiing. Het Chassé Park in Breda telt inmiddels zes appartementencomplexen, gerealiseerd achter het culturele hart van de stad. Amstelland Ontwikkeling en Proper Stok zullen de komende twee jaar nog drie gebouwen neerzetten, waarvan het complex met de zogenaamde Theaterwoningen het meest in het oog moet springen. De ontwikkelaars gaan dit keer ver om potentiële kopers binnen te halen. In de Bredase Fatimakerk was het afgelopen weekeinde een compleet nagebouwde Theaterwoning te aanschouwen. Een modelwoning op ware grootte, met drie gemeubileerde woonlagen, inclusief een ingerichte keuken en badkamer. Volgens woordvoerder B. Hogenbosch van Amstelland Ontwikkeling een unieke manier om mensen te interesseren voor het project. ‘Het is moeilijk de Theaterwoning in woorden uit te leggen. Mensen krijgen op die manier geen juiste voorstelling van het soort woning. We komen op die manier niet verder dan te zeggen dat het woningen zijn die bestaan uit drie ruime woonlagen, verhoogd gelegen op een parkeerkelder, met een panoramisch uitzicht vanuit alle woonlagen.’ Hogenbosch verwacht dat veel potentiële kopers, aangespoord door deze unieke manier van presenteren, een kijkje komen nemen. ‘Het feit dat mensen daadwerkelijk in hun aanstaande woning kunnen rondlopen, zal het animo voor deze woningen volgens mij zeker vergroten. De overige appartementen zijn overigens allemaal relatief snel verkocht, maar op deze manier bieden we onze klanten een keer iets heel bijzonders’, aldus Hogenbosch.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels