nieuws

Zakelijk broodje helpt BAM aan HBG

bouwbreed

Zakelijk broodje helpt BAM aan HBG

breda – Vroegtijdig in Rijswijk een broodje eten met bestuursvoorzitter C. J. Reigersman heeft voor topman W. van Vonno van BAM NBM de weg geëffend voor de snelle overname van HBG. Van Vonno sluit uit dat binnen enkele maanden de baggeractiviteiten van de hand worden gedaan om de transactie te financieren. ‘We hebben een overbruggingskrediet en zullen op een later tijdstip zeker aandelen gaan uitgeven. De omstandigheden moeten dan wel gunstig zijn.’ Bestuurder Van Vonno zegt zich te willen inspannen om het bouwen en baggeren zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. ‘We gaan op de huidige voet voort. In de bouw zal best nog het een en ander gebeuren. Alleen, ik zou niet weten wat. Hoe groot de verrassingen kunnen zijn, blijkt maar weer uit de overname van HBG.’

Reageer op dit artikel