nieuws

Vrachtwagen met polystyreen in brand

bouwbreed Premium

Vrachtwagen met polystyreen in brand

dommelen – In het centrum van het Brabantse Dommelen heeft gisterochtend een felle brand gewoed in een vrachtwagen. De chauffeur vervoerde polystyreenplaten, die afkomstig waren uit Italië. Onduidelijk is hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Ook is niet bekend of het om geïmpregneerde platen ging. De brandweer onderzoekt dat nog. Het vuur was snel onder controle en hierdoor wist de brandweer de schade beperkt te houden tot de vrachtwagen zelf. Enkele personenwagens konden tijdig worden verplaatst. Volgens een woordvoerder van Centrum Transport BV, het bedrijf dat het piepschuim vervoerde, waren de polystyreenplaten op weg naar een bouwbedrijf in de omgeving van Oosterhout.

Reageer op dit artikel