nieuws

Lenco vormt lamellen naar wens architect

bouwbreed

Lenco vormt lamellen naar wens architect

Lenco levert in overleg met de architect op maat gemaakte aluminium lamellen voor de zonwering of voor architectonische elementen. Het bedrijf ontwikkelt met de ontwerper of de opdrachtgever een speciaal geëxtrudeerd profiel. De architect geeft de vorm en wijze van conservering aan waarna de leverancier aan de hand van een modelsimulatie de lamel berekent. Verder worden aanvullend delen als eindkappen en bevestigingsmaterialen aangebracht. Afhankelijk van het ontwerp worden de lamellen als een geheel of als losse samen te voegen onderdelen geëxtrudeerd. Lenco begint vanaf 500 meter op maat te extruderen en gaat dan uit van een profiel van bijvoorbeeld 300 bij 50 millimeter. De opdrachtgever kan kiezen voor een geanodiseerd product of voor een afwerking in een RAL-kleur.

Lenco, Rosmalen, (073) 6444747.

Reageer op dit artikel