nieuws

Kiezen voor Royal BAM

bouwbreed

Kiezen voor Royal BAM

Koninklijke BAM is na de overname van HBG door BAM NBM een prima naam voor Nederlands grootste bouwcombinatie. ‘Het bedenken van de nieuwe naam moet je niet in een grote groep doen. Veel te omslachtig. Ik ga wel met Reigersman om tafel. Veel tijd zullen we niet nodig hebben’, aldus bestuursvoorzitter W. van Vonno van BAM NBM. ‘Eenvoudig nog drie letters aan onze naam toevoegen gaat niet. BAM NBM HBG? Daar komt niemand meer uit.’ Ook een geheel nieuwe aanduiding ziet Van Vonno niet zitten. Zijn argument: ‘In de huidige naamgeving is veel geïnvesteerd. Het bekend maken van een onbekende naam kost grote inspanningen.’ Blijft dus over de introductie van Royal BAM? Van Vonno: ‘Nou je het zegt, Koninklijke BAM is zo gek nog niet. Met de aanduiding Royal voor onze buitenlandse activiteiten. Het koninklijk huis zal daar dan eerst wel toestemming voor moeten geven.’

Reageer op dit artikel